Velkommen til ElgshøgdaOppNed på ski 2021

Postet av Skaun IL den 16. Mar 2021

Skaun IL inviterer til påskerennet Elgshøgda OppNed 2021.
I tidsrommet lørdag 27. mars - tom mandag 5. april vil det være mulig å melde seg på og gå ifra parkeringa ved Krokstadsætra og opp til toppen av Elgshøgda og ned igjen.
Dette er et skirenn for alle med både konkurranseklasse og trimklasse. I tillegg har vi en natursti for barn med 5 poster på vei opp til Tomåsen.
Det er opprettet et strava-segment for konkurranseklassen, segmentet blir lagt ut 27.mars. Strava er en treningsapplikasjon du kan laste ned på telefonen som kan kobles i mot GPS på treningsklokke eller telefonen. Mer informasjon på https://cycology.no/en-liten-introduksjon-til-strava/.
Bruker opprettes via app eller på www.strava.com. 
Hvis man først har betalt for påmelding kan man gjøre så mange forsøk man ønsker for å forbedre tiden. Det vil bli premiering av de 3 beste tidene blant damene og herrene.
1 premie: 500,-
2 premie: 300,-
3 premie: 100,-
Husk å holde god avstand ved postene til naturstien. Foreldre må selv ta ansvar for ha noe å notere på (mobil eller blokk). Slik unngår vi en felles kasse med ark og blyanter med større sjanse for smitte. Svarene på naturstien sendes inn til: bentehusby@hotmail.com.
Alle barn som sender inn svar på naturstien kan hente premie utenfor Coop marked lørdag 10 april.
Vi har også en bildekonkurranse i samme tidsrom. Bruk emneknaggen #ElgshøgdaOppNed eller del bilde på arrangementet sin facebookside. Beste bilde blir premiert.
Man melder seg på ved å betale til Vipps 663648. Husk å skrive inn navn på alle og alder på barn. NB: dårlig dekning ved Krokstadsætra.
Priser:
Barn: 50,- kroner
Voksen: 100,- kroner
Familie: 250,- kroner
Det blir flotte uttrekkspremier. Alle vinnere vil bli annonsert onsdag 7.april.
Det tas forbehold om at vegen er kjørbar og at det blir nok snø. Husk å betale vegavgift på Krokstadsetervegen: Vipps 585536.
God tur!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.