Friluftsdagen på Grønneset!

Postet av Skaun IL den 5. Jun 2023

Møt opp til en artig og trivelig søndag på Grønneset!

Årets friluftsdag arrangeres søndag 11.juni fra kl 12.00-15.00. 
Skaun IL støtter idrettsforbundets #STOPP-kampanje

Postet av Skaun IL den 25. Apr 2023

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til rasisme, kjønnshets, homohets og alle andre former for diskriminering.

Norsk idrett har idrettsglede for alle som visjon, og NIFs formål er å arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov, og uten å bli utsatt for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling. Rasisme, annen diskriminering og mangel på likeverd er stikk i strid med Norges idrettsforbunds visjon og formål, noe som også er reflektert i idrettens gjeldende plandokument Idretten vil! som sier at: «Idretten skal, på alle nivåer, praktisere nulltoleranse for enhver form for diskriminering og trakassering.». Dette gjelder på alle idrettens ulike arenaer, også på tribunene.

Vi håper at vi med denne kampanjen – som må ses på som en langsiktig holdningskampanje – bidrar til å få slutt på alle typer diskriminering i norsk idrett.

Mer om #STOPP på Norges Idrettsforbunds sider.
Ny organisasjonsplan for Skaun IL

Postet av Skaun IL den 21. Mar 2022

På årsmøtet vedtok vi en ny organisasjonsplan som bestemmer hva vi skal jobbe mot i 2022. 

Organisasjonsplan for 2022
Gratulerer til våre ferske norgesmestere i skifelt!

Postet av Skaun IL den 21. Mar 2022

I helga gikk NM i skifelt av stabelen på Ramsjøen Arena. Det ble skutt finfelt over Ramsjøen og grovfelt over Kjersjøen. Flere Skauninger sto på startstreken og leverte veldig gode resultater. Følgende ble norgesmestere i sine klasser:
Ola Uvaas
Pål Eivind Antonsen
Karl Petter Antonsen
Kristin Våga Fløttum
Tuva Husby Grandetrø 
Det ble også flere klassevinnere i kikkertklassen og nybegynnerklassene hvor Frode Grandetrø, Ola Strand Brevik og Signe Husby Grandetrø vant i sine klasser. Takk til Skaun Skytterlag for et flott arrangement i helga.
Ramsjørennet 2022, resultatliste

Postet av Skaun IL den 26. Feb 2022

Da er Ramsjørennet skiskyting 2022 historie og vi takker løpere, støtteapperat, publikum og funksjonærer for et flott gjennomført renn, og ønsker alle sammen velkommen tilbake neste år..

offisiell resultatliste Ramsjørennet 2022.PDF