Aktivitetsplan Skaun Idrettsskole høsten 2019

Postet av Skaun IL den 21. Jun 2019

Nå er puslespillet for aktivitetene til høsten 2019 lagt! Etter en lang og deilig sommerferie ser vi frem til å se igjen gamle fjes og bli kjent med noen nye. Planen finner du her (med forbehold om endringer): aktivitetsplan-for-skaun-idrettsskole_rev_051019.docx

Skaun Idrettsskole åpner med et familiearrangement

Vi starter i september med en familiedag på Ramsjøen Arena. Her kan barnet ta med seg søsken og foreldre, og får mulighet til å bli litt kjent med de andre barna som starter på Idrettsskolen. I fjor hadde vi stor suksess med at barna ble delt inn i mindre grupper, og selv laget taco og fruktsalat som vi spiste til slutt på familiedagen. Det skal vi gjøre også i år. I tillegg blir det natursti og muligheter for å prøve fiskelykken ute på Ramsjøen. Denne dagen får barna også utdelt en spesialdesignet skjorte. 

Aktiviteter for å bli kjent

De første aktivitetene vil foregå i sal. Her legger vi vekt på aktiviteter som bygger tilhørighet og trygghet innad i gruppene. Det vil være varierte aktiviteter, og det vil bli mye lek. Barna får prøvd seg på friidrett gjennom samarbeidet vi har med Børsa og Skaun ILs friidrettsavdeling. De vil også få prøvd seg på innebandy som ledes av instruktører fra NTNUI Innebandy. 

Lommelykttur og vann

Etter høstferien starter vi med et spennende lommelyktløp. Det kommer mer informasjon om dette arrangementet, som vi samarbeider med Friidrettsgruppa om. I november skal barna få hoppe til vanns. Svømmeinstruktøren tilpasser opplegget etter barnas ferdighetsnivå, og det vil være stor vekt på øvelser som bidrar til at barna opplever trygghet i vann. Svømmingen vil foregå i Eid svømmehall på Korsvegen. 

Juleavslutning med åresalg

I år prøver vi på en juleavslutning med åresalg på Ramsjøbu. Dette vil bli et åpent arrangement, og kanskje får vi inn noen kroner til pengekassen til Idrettsskolen. På nyåret vil det stå nye aktiviteter på planen. Blant annet skal vi gjenta fjorårets suksesstur til Rush Trampolinepark. Men vi jobber også med andre spennende og nye aktiviteter.  I tillegg vil barna få noen velkjente aktiviteter. 

Deltakelse krever lite utstyr

Barna ved Skaun Idrettsskole trenger ikke mye utstyr for å delta. Spesialutstyr for aktiviteter sørger Idrettsskolen for. Barnet trenger gode joggesko (innendørs og utendørs), treningsklær til uten- og innendørsbruk, svømmetøy og drikkeflaske. 

Det vil bli gitt informasjon om de ulike aktivitetene etter hvert som de nærmer seg. Vi har en gruppe på facebook for foreldre med barn ved Idrettsskolen. Dersom du har meldt på barnet ditt, kan du gjerne legge deg til denne gruppa som heter Skaun Idrettsskole. 

Vi ønsker velkommen til en ny aktivitetshøst med Skaun Idrettsskole!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.