Skaun Idrettsskole fortsetter i 2019/2020

Postet av Skaun IL den 9. Mai 2019

Første skoleår for Skaun Idrettsskole har bydd på variert aktivitet, nye vennskap på tvers av skolekretsene i kommunen vår, spenning, læring og mestring. Nå når det første kullet ved Skaun Idrettsskole snart skal ‘uteksamineres’ har vi som koordinerer Skaun Idrettsskole fått med oss flere erfaringer som vi tar med oss i planleggingen av neste skoleår. Vi har også fått spørsmål om vi fortsetter med Skaun Idrettsskole, og svaret på det er ja.

Målgruppe

Målgruppen for idrettsskolen vil være barn som går i 1 - 3. klasse (barn født i årene 2013-2011). Det vil bli et tak på max antall barn, grunnet kapasitet på en del av aktivitetene som vi planlegger å gjennomføre. Men også fordi mindre grupper er viktig for å skape et trygt miljø for barna å prøve ut nye aktiviteter i. Idrettsskolen vil følge skoleåret 2019-2020, med minimum 20 varierte aktivitetsøkter samt noen arrangementer for hele familien.

Påmelding for 2019/2020 åpner i juni

I løpet av juni vil vi ha en grovskisse for aktivitetene klart. Da vil vi også åpne påmeldingen til Idrettsskolen. Informasjon om dette vil legges ut her på nettsiden vår samt på facebooksiden vår Skaun idrettslag. Men før det skal vårt første kull feires, og så skal vi evaluere året som har gått sammen med familiene som har deltatt.

Har du spørsmål om Skaun Idrettsskole, kan du ta kontakt med aktivitetsleder Cecilie Stav m. 452 48 718 eller leder for Allidretten, Skaun IL Bente Heggem Kojan m. 932 82 223.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.