Skaun IL i vinterkulturuka

Postet av Skaun IL den 25. Jan 2019

Dette skjer i regi av Skaun IL i vinterkulturuka:

Torsdag 31. januar

Hodelykttur til Tomåsen

Vi prøver oss på en stemningsfull og annerledes hodelykttur på ski på Skaunakjølen den 31. januar. Turen er på ca 2,6 km og går fra Krokstadsætra til lavvoen på Tomåsen. Inne i lavvoen blir det fyrt opp i ovnen, så her kan vi spise kveldsmat i lag. Avgang fra parkeringsplassen på Krokstadsætra kl. 18.00. Denne turen passer for små og store. Ta med skiutstyr, hodelykt og nistepakke. 


Lørdag 2. Februar

Kåseri, skulpturutstilling og fest på Ramsjøbu

Marikollen er et skihistorisk begrep som ikke bare lokalt er navngjeten, men også regionalt og nasjonalt. Hopprennene i Marikollen er lokalhistorie som er verdt å gi kunstnerisk oppmerksomhet. Kåseri ved Ole Magnar Morken. Hopphistorisk skulpturutstilling ved Steinar Garberg og kunstfoto ved Trond Are Berge. Deretter blir det fest med muligheter for dans til musikk med duoen Bjørgum og Venn.

Les mer  om arrangementet her.


Søndag 3. februar

Familiedag på Ramsjøen arena

Vi gjentar suksessene fra tidligere og ønsker små og store velkommen til lek, aktivitet og god mat. Det blir aktivitetsløyper, aking, kuler og hopp på ski, natursti, øksekast og balanseline. Muligheter for en nostalgisk kaffetår fra svartkjel. Det er også varmestue med kafeteria og tegneaktiviteter inne på Ramsjøbu. 

Les mer om arrangementet på eventet på vår facebookside.

Velkommen til en aktiv vinterkulturuke, vi håper å se deg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.