En milepæl er nådd for Skaun idrettslag!

Postet av Bente Husby den 9. Des 2022

Etter en hektisk sommer og høst ser vi nå målet vårt bare en uke fram i tid. Ja, det skal produseres snø på Ramsjøen i 2022. Vi i prosjektgruppa og Skaun ILs hovedstyre er så stolte over den nye Ramsjøen arena. Utallige dugnadstimer er utført av våre eminente sambygdinger. Vi har gravd ned vannrør over stadion, i skileikbakken og i 1 km-traseen. En gammel garasje er historie, mens en ny flott garasje er på plass med både lagerplass, teknisk rom til snøproduksjonsanlegget og takoverbygg til å stå utendørs på arenaen. Ny trafo ved veien er også satt i gang, samt pumpe i Ramsjøen til å fylle rørene med vann og løypene med snø i neste uke. Å produsere kunstsnø på natursnø er en fordel og skal gjøre snøen svært slitesterk. 

Onsdag ettermiddag/kveld kommer vi til å ha ei gruppe på opplæring i drift av anlegget, og vi skulle gjerne hatt med oss flere i denne ressursgruppa som kan lære litt ekstra om snøproduksjon. Torsdag starter vi produksjon/testkjøring (døgnkontinuerlig i 2-3 dager), og også her trenger vi folk til å være dugnadshjelp/vakt. Kommenter gjerne i kommentarfeltet under eller send oss ei melding om du er interessert eller bare vil komme deg unna julestria noen timer den siste helga før jul. 

En stor takk til alle som har bidratt til prosjektet på Ramsjøen Arena! Jeg vil også rette en stor takk til prosjektgruppa med leder Kjellaug Jule i spiss sammen med Rune Grandetrø, Knut Kuvås Brevik og Jon Haldor Kvidal. Dere er en stor ressurs for idrettslaget.

Mvh Bente Husby, leder Skaun idrettslag


1 Kommentar

Kommentarer

  • Svein Harald Antonsen

    Jeg kan gjerne lære litt om snøproduksjon. Kan også ta en tørn som vakt.

    09 desember 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.