Vi skal bygge snøproduksjonsanlegg på Ramsjøen arena!

Postet av Bente Husby den 22. Mar 2022

På kveldens ekstraordinære årsmøte ble det enstemmig vedtatt at vi skal bygge et snøproduksjonsanlegg på Ramsjøen arena. Målet er å være klar til produksjon av snø i november 2022. Med dette skal vi sikre oss snø til hele skisesongen for å kunne gi et kontinuerlig tilbud til våre medlemmer.  Vi skal også utvikle langrennscrossaktivitet og skileikområdet for å få økt interessen og skiferdighetene til barn og unge. I tillegg skal det bygges ny garasje med lager for snøproduksjonsutstyr og pumpehus ved vannet. 

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Skaun IL og Børsa IL. Prosjektgruppa har bestått av medlemmer fra begge idrettslagene: Kjellaug Jule, Rune Grandetrø, Knut Kuvås Brevik, Ketil Solberg, Bente Husby, Jon Haldor Kvidal, Geir Håkon Reitan og Erik Husby. 

Tak gjerne kontakt med oss i hovedstyret eller prosjektgruppa hvis du har tid og/eller lyst til å bidra på dugnad og drift. For dugnadsmuligheter kommer det til å bli utover våren og sommeren i 2022. Dette kan være alt fra graving, bygging, markedsføring, kaffekoking og maling. 

Vi gleder oss til å kunne tilby kunstsnø på Ramsjøen.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.